OM PERSONLIG TRÆNING

OM PERSONLIG TRÆNING

G I T T E

Personlig træner

Mit navn er Gitte Henriksen. Min opgave er at hjælpe dig til at få succes med træningen. Jeg vil vise dig, at du kan meget mere, end du selv tror. At træne er også at øve sig i at presse sig selv og få mest muligt ud af træningen.


I den process vil jeg give dig de nødvendige redskaber og træningsprincipper til at fastholde resultaterne på den lange bane. Du får en krop, der ikke blot ser bedre ud, men også er stærkere og kan præstere mere. Der findes ikke én opskrift på succes, som virker på alle, derfor er det vigtigt, at du og jeg i sammenspil finder en strategi der virker for dig.


Opgaven i et forløb er at skabe bedst mulige resultater, hvorfor der bliver taget højde for relevante faktorer såsom træningshistorik, livsstil, vaner, arbejdsrytme mm. Ud fra disse, vil vi sammen lægge den strategi der er den rette for dig.

MIN TILGANG

DIT MÅL ER MIT MÅL


Min passion er at hjælpe dig til med at få succes med træningen og nå de målsætninger du har. Det kan være at få glæden tillbage ved at træne og bevæge dig eller et mere specifikt mål. Uanset hvad dit mål er, så er det min opgave at sørge for at du når dit mål. Derfor skal vi sammen lægge en strategi til dig, som du kan fastholde på den lange bane.


TRÆNING = LIVSKVALITET 


Mit ønske er at skabe en glæde ved at træne. Der skal være en indre drivkraft til at træne som giver livskvalitet. Derfor skal vi i fællesskab finde lige netop det der motiverer DIG til at træne. Hvad er det, som giver dig glæde og mening ved træning?

SAMARBEJDE


Vi kan kun komme i mål med dine ønsker ved at arbejde sammen som et team. Det er nødvendigt at få opbakning og støtte af de rette personer omkring dig og derfor vigtigt med en åben dialog og et godt arbejdsforhold. Du kan forvente det fulde  engagement fra mig som træner. Jeg vil arbejde 100% for at du kommer i mål og forventer derfor også det samme engagement fra dig.


TRÆNING = HOLDBART 


Der findes ikke nogen mirakel- eller lynkure til at nå de ønskede målsætninger, det kræver arbejde og vedholdenhed. Ved en målrettet og langsigtet struktureret træning, kan du få varige resultater og nemmere opretholde din nye livsstil.