MEDLEMSSKAB

MEDLEMSSKAB

MEDLEMSSKAB 


GRATIS PRØVETIME

I 4736 Fitness har du altid mulighed for at prøve faciliteterne i fitnesscenteret, inden du køber et medlemsskab. Alt du skal gøre er at kontakte os, så får du en gratis prøvetime. 


GRATIS TRÆNINGSPROGRAM

Vi lægger stor vægt på at yde en personlig service, samt hjælpe dig med at komme i gang med din træning. Af den grund tilbyder vi et gratis træningsprogram ved oprettelse af medlemsskab, så du kan få den optimale træning. Træningsprogrammet tilbydes, som en del af oprettelsen som nyt medlem, hvor du også får en gennemgang af træningscenteret, samt få et personligt træningsprogram målrettet til dig. Træningsprogrammet vil indeholde en instruktion i benyttelse af de forskellige maskiner, samt en vurdering af, hvilke maskiner du bør benytte, samt antal gentagelser og vægt. 


BEMANDING OG NYT MEDLEMSSKAB

Vi har ikke fast bemandning i centeret. Hvis du ønsker at indmelde dig, så kontakt os på 4084 8381 eller på 2682 1671. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes i centeret. HUSK!

For at opretholde et velfungerende center, er det vigtigt, at du husker at medbringe indendørssko til indendørs brug i fitnesscenteret. Derudover bedes du venligst medbringe udendørssko til, vores udendørstræningsareal, såfremt du ønsker at benytte udendørsarealet. 


Husk indendørssko og udendørssko.