ONLINE PT

ONLINE PERSONLIG TRÆNING

HVAD ER ONLINE PERSONLIG TRÆNING?


Online personlig træning er et 1:1 forløb, hvor du blot træner selvstændigt. Du får et personligt træningsprogram, og har mulighed for sparring og samtaler, både skriftligt og telefonisk. Check-in består i, at vi snakker om hvordan det går og om der skal laves eventuelle ændringer i træningen.


Du vil ugentligt sende mig videoer af udvalgte øvelser, hvor du vil modtage feedback på din teknik. I samarbejde sikrer vi, at du arbejder mod dit mål, samtidig med, at du bliver en gladere og stærkere udgave af dig selv.

HVEM ER JEG?

Mit navn er Ahmad Marai, og jeg er certificeret personlig træner ved Fitness Institute. Jeg har altid været glad for at bevæge mig og bruge min krop, og med tiden blev min kærlighed til styrketræning større og større. Derfor valgte jeg at uddanne mig til personlig træner, så jeg kan dele min glæde ved træning og bevægelse med andre. Derfor står jeg klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål, samt hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv både fysisk og mentalt. 


Sådan kan jeg hjælpe dig. 

Et forløb hos mig vil tage 100% udgangspunkt i dig og dine behov. Det skal være træningen som tilpasses din hverdag og ikke omvendt, så vi sammen kan skabe holdbare rammer for, at du opnår dit mål.


Jeg er stor fortaler for simpel træning, men kan ikke fornægte min kærlighed til at nørde indenfor feltet. Derfor går jeg op i videreuddannelse og i at holde mig opdateret indenfor træningsverdenen, så jeg har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig.


Ønsker du øget muskelmasse, styrke, vægttab eller generel sundhed, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig.

ONLINE FORLØB

ONLINE FORLØB STANDARD


950 kr. månedligt


Tilpasset træningsprogram 


Kontakt 24/7 


2 x månedligt check-in 


KostvejledningONLINE FORLØB PRO


1050 kr. månedligt


Tilpasset træningsprogram 


Kontakt 24/7 


1 x ugentligt check-in 


KostvejledningONLINE MAKKERFORLØB


1050 kr. månedligt


Tilpasset træningsprogram (til dig og din makker)


Kontakt 24/7 


1 x månedligt check-in med dig og din makker 


Kostvejledning


Kontakt mig

@ahmadmarai

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.


Jeg er fleksibel, og derfor kan vi altid tage en snak om at skræddersy et forløb, som passer til netop dig og dine behov/økonomi.


Kontakt: 

+ 45 53 35 36 34

maraihamada@gmail.com


unsplash